Problemformuleringer

Grundlag i teorier og systemer

Da jeg arbejder med grundlag i teorier og systemer er problemformuleringerne endeløse, men jeg vil i vilkårlig rækkefølge nævne nogen af dem, jeg arbejder med.

Angst, chok, frygt, stress, depressive træk, bekymring, P.T.S.D. Post Traumatic Stress Disorder forårsaget af chokerende oplevelser som f.eks. at have været udsat for verbal, psykisk eller fysisk vold, ved krigsdeltagelse eller andre traumatiske oplevelser fra din fortid.

Problemer i parforhold eller andre nære relationer. Problemer på din arbejdsplads, afhængighedsproblematikker, kontrolproblematikker, lavt selvværd, lav selvtillid, følelsen af at være ”offer” i forhold til omgivelserne, frygt for nærhed, tab, sorg, ukontrollerede vredesudbrud, seksuelle overgreb, spiseforstyrrelser og flyskræk.​

Har du yderligere problemformuleringer, som ikke er nævnt her, må du meget gerne kontakte mig.

Kontakt mig for at få en tid til et behandlingsforløb

Du er altid velkommen til at høre mere om min terapi og behandlinger. Jeg giver gerne en pris for en behandling i København.

Du kan kontakte mig på telefon (+45) 33 14 68 30 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail smf@live.dk. Bemærk, at jeg ikke tager imod henvisninger fra læge.​