Parterapi i København

Parterapi handler om kommunikation

Hvordan din udviklingsproces har været i den tidlige barndom vil som oftest afspejles i dit valg af partner. Det viser sig ikke sjældent, at de samme følelsesmæssige konflikter eller samlivsproblemer, du kender fra dit barndomshjem, dukker op igen i forholdet til din kæreste.

Når forelskelsesprocessen er gennemlevet, og den reelle virkelighed overtager illusionernes verden, begynder utilfredshed, kritik og seksuel tilbagetrækning at indfinde sig.

Om arbejdet med parterapi i Kbh

Vores arbejde med parterapi består i at fokusere på kommunikationen, så I får en mulighed for at se, høre og tage stilling til, hvad den anden egentlig siger, mener og føler, til forskel fra hvad I TROR, den anden siger, mener og føler.

​I forbindelse hermed vil I blive i stand til at lære mentalt at afgrænse jer i forhold til jeres partner, så I hele tiden husker, at der er et ”jeg” og et ”du”, der har forskellige forudsætninger.

​Projektioner og forestillinger vil således forandre sig til viden om og forståelse af dig selv og den anden og den oprindelige følelse af forelskelse, I oplevede, da I mødtes, får en mulighed for at udvikle sig til dyb kærlighed og samhørighed. Jeg tilbyder parterapi i København og Kbh med fokus på jeres problemstillinger som par.

Jeg tilbyder også individuel terapi.

Kontakt mig og hør mere om parterapi i København

Hvis der er spørgsmål, du har lyst til at få afklaret, eller hvis du ønsker at høre mere om jeres muligheder for parterapi hos mig i Kbh, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 33 14 68 30 eller skrive til e-mail smf@live.dk.

​Min praksis i København er let tilgængelig for alle, uanset om I kommer fra Frederiksberg, Amager eller omegn.