Parterapi

Parterapi handler om kommunikation

Jeg tilbyder parterapi i København ved Kongens Nytorv, og jeg står altid klar til at hjælpe jer. Hvordan din udviklingsproces har været i den tidlige barndom vil som oftest afspejles i dit valg af partner. Det viser sig ikke sjældent, at de samme følelsesmæssige konflikter eller samlivsproblemer, du kender fra dit barndomshjem, dukker op igen i forholdet til din kæreste.

Når forelskelsesprocessen er gennemlevet, og den reelle virkelighed overtager illusionernes verden, begynder utilfredshed, kritik og seksuel tilbagetrækning at indfinde sig.

 

Om arbejdet med parterapi i Kbh

Vores arbejde med parterapi består i at fokusere på kommunikationen. I får en mulighed for at se, høre og tage stilling til, hvad den anden egentlig siger, mener og føler. Til forskel fra hvad I TROR, den anden siger, mener og føler.

​I forbindelse hermed vil I blive i stand til at lære mentalt at afgrænse jer i forhold til jeres partner, så I hele tiden husker, at der er et ”jeg” og et ”du”, der har forskellige forudsætninger.

​Projektioner og forestillinger vil således forandre sig til viden om og forståelse af dig selv og den anden. Den oprindelige følelse af forelskelse, I oplevede, da I mødtes, får en mulighed for at udvikle sig til dyb kærlighed og samhørighed. Jeg tilbyder parterapi i København med fokus på jeres problemstillinger som par.

 

Jeg tilbyder også individuel terapi.

Kontakt mig og hør mere om terapi

Hvis der er spørgsmål, du har lyst til at få afklaret, eller hvis du ønsker at høre mere om jeres muligheder for parterapi hos mig i Kbh, er du velkommen til at ringe til mig på telefon (+45) 33 14 68 30 eller skrive til e-mail smf@live.dk.

​Min praksis i København er let tilgængelig for alle, uanset om I kommer fra Frederiksberg, Amager eller omegn.