Mindfulness

Meditation, yoga og mindfulness i København

Hvis du oversætter mindfulness til dansk, vil det jo betyde: ” at være til stede og at reagere i forhold til omverdenen i en fuldt udviklet bevidsthedstilstand.” Derfor indebærer det at arbejde med mindfulness meget mere end at meditere.

Meditation, yoga og arbejde med din vejrtrækning kan hjælpe dig til at få mere ro i din krop og din psyke. Dette er rigtig godt for dig, men det medfører ikke nødvendigvis en udvikling af din bevidsthed. Dine ”automatikker”, dine ubevidste overbevisninger, følelser og tanker vil stadig være uforandrede.

Hvis du virkelig ønsker forandring i dit liv, er det at arbejde med Mindfulness en fantastisk mulighed, som du kan give til dig selv. Det tilbyder jeg i min praksis i København. Dette arbejde handler kun om dig, og om at øge din bevidsthed. På den måde kan du komme i kontakt med dine ubevidste indre styringer, der ikke længere fungerer for dig i dit voksenliv.

Sætninger som: ”Det er typisk mig – jeg prøver noget nyt, men ender altid det samme sted” – eller: ”Jeg undgår at bringe mig i visse situationer, fordi jeg ikke tør at lave fejl.” Genkender du noget af dig selv i disse sætninger? Jeg tilbyder Mindfulness i København, hvor jeg har mange klienter fra København, Amager, Frederiksberg og omegn.

 

Som et voksent menneske

Som et voksent menneske er du ikke længere identisk med dine følelser og tanker. Du HAR tanker og følelser –men er i stand til at observere dem og at tage stilling til, hvordan du skal handle i en given situation.

At arbejde med mindfulness giver dig over tid flere valgmuligheder i dit liv, fordi du får en større psykisk fleksibilitet. Dette medfører mindre frygt forbundet med at udforske dig selv og verden. Du vil også komme til at indse, at dine fejltagelser er indgangen til mere viden og erfaring. Du vil se, at den skam du tidligere har følt  i forbindelse med at fejle, kommer fra oplevelser i din fortid.

Du vil opleve, at dine frygt og skammefølelser efterhånden får mindre magt over dig, så du kan føle dig mere fri til at leve DIT liv på DIN måde – for det er din menneskeret.

 

Vil du vide mere om mindfulness med mig i København, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil glæde mig til at arbejde med dig.

Kontakt mig for at få en tid til et behandlingsforløb

Du er altid velkommen til at høre mere om min terapi og behandlinger. Jeg giver gerne en pris for en behandling i København.

Du kan kontakte mig på telefon (+45) 33 14 68 30 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail smf@live.dk. Bemærk, at jeg ikke tager imod henvisninger fra læge.​