Kropsterapi

Kropsterapi lader dig komme i kontakt med dine følelser

Har du brug for kropsterapi? Jeg hedder Solveig Schevig Møller Finlay, og jeg kan tilbyde kropsterapi. Min klinik er beliggende i København, og jeg har særligt mange besøgende fra Frederiksberg og Amager.

​Gennem kropsterapi hjælper jeg dig med at komme i tæt kontakt med dit forsvarssystem og dine følelser. Min terapi har således til hensigt, at du skal komme til at mærke dig selv endnu bedre, og det gør jeg ved at anvende metoder, hvor jeg arbejder med din jordforbindelse og dit åndedræt.

På den måde vil du få fornemmelsen af, at du står solidt på jorden, hvorfor det bliver meget nemmere for dig at stå inde for, hvem du selv er. Ud over det vil du nemmere kunne rumme dine egne følelser.

 

Kropsterapi er særligt anvendeligt i forbindelse med stress

Kropsterapi og arbejde med kroppen er meget anvendeligt i forbindelse med stress eller chokoplevelser. Mange er af den opfattelse, at kropsterapi indebærer, at man skal have tøjet af.

Men dette er ikke korrekt, og jeg sørger altid for, at du har det godt med de metoder, jeg anvender. Der kommer ikke til at ske noget, du ikke er forberedt på inden. Det betyder altså, at du kun kommer til at lave øvelser, som du er komfortabel med, og de vil desuden være afhængige af det øvrige terapeutiske arbejde.​

 

Her kan du læse mere om individuel terapi og parterapi.

Kontakt mig for mere information

Oplever du således stress eller anden modgang i din hverdag, er kropsterapi muligvis den rette metode for dig. Via denne terapeutiske form lærer jeg dig at komme i tættere kontakt med dine følelser, så du kan opnå jordforbindelse.

Jeg har desuden masser af erfaring inden for faget, hvorfor jeg har den nødvendige viden i forhold til at få dig til at slappe af og lære dig om de forskellige metoder på en behagelig måde, der passer til dit tempo.

​Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig inden for kropsterapi, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på telefon (+45) 33 14 68 30 eller skrive til mig på e-mail smf@live.dk.